06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Farsang
Negyedikes szemmel az alsós farsangról
Minden évben nagyon vártuk a farsangot, ez idén sem volt másként. A bált 2016. február 6-án tartottuk az iskolánk tornatermében.
A mulatságot a zeneiskolások dala és az elsősök verse indította. Majd ezt követően elkezdődött a zene, a kezek magasba emelkedtek, a tanító nénik felvonultak a parkettre. Nagyon élveztük vidám, táncos produkciójukat. Jót mulattunk előadásukon.
Tovább »»»
Arany János Anyanyelvi Verseny

Idén először csatlakozott iskolánk a felső tagozatosok számára meghirdetett Arany János Anyanyelvi Versenyhez, amely a diákok szókincsét, nyelvi kreativitását, helyesírását tette próbára. Az osztályok legjobbjai vehettek részt a 2016. február 5-én megrendezett iskolai döntőn, ahol a tanulók feleletválasztós feladatsort oldottak meg. Az évfolyamok legjobbjait könyvjutalommal díjaztuk.
Tovább »»»
Diáksportos elismerések
December 14-én a veszprémi Simonyi Zsigmond Általános Iskolában tartották meg a hagyományos diáksportos évzáró ünnepséget. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Diáksport Szövetség és a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület szervezésében megtartott eseményen az elmúlt tanévben országos szintű eredményt elérő diáksportolókat és a diáksport területén sikeresen dolgozó testnevelőket, edzőket, sportvezetőket jutalmazták.

Balatonalmádiból Bokros Csenge, a Györgyi Dénes Általános Iskola 6. osztályos tanulója vehetett át jutalmat. Cseng
Tovább »»»
Tanulmányi versenyek 2015
Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulón elért eredmények (2015.október 16):

3. helyezett a 3. osztályosokból álló Kisokosok csapata.

Tagjai: Gáspár Bence, Göde Petra, Körmendi György Imre, Marton Ildikó,

felkészítő tanár: Kucserkáné Moravcsik Katalin

6. helyezett a 7. osztályos A titokzatos TMSZA csapata.
Tovább »»»
<< < ... 113 114 115 116 117 ... > >>