06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Adventi játszóház
A Györgyi Dénes Általános Iskolában idén is megszerveztük tanulóinknak az adventi játszóházat. Reggel a kicsik és nagyok együtt hallgatták Papp Veronika adventről, karácsonyról, szeretetről szóló gondolatait. Ezt közös daltanulás követte, Vera néni és Ági néni gitárral kísérte az éneklést.
Horgony Ezután az alsó tagozatos gyerekek a hét „munkaállomás” valamelyikére mentek, ahol a tanító nénik bemutatták a készíthető munkadarabokat, ezek közül a gyerekek maguk választhatták ki, melyeket szeretnék elkészíteni. Mindenki örömmel, kitartóan dolgozott. A nap végére szép ajándékokkal lettek gazdagabbak, boldogan vitték haza.
Tovább »»»
Suliváró
Szeretettel várjuk az iskolába készülő óvodásokat (szüleikkel együtt) játékos foglalkozásainkra:

1. január 15. 16 óra Játsszunk együtt
2. február 19. 16 óra Farsangi készülődés
3. március 18. 16 óra Tavaszköszöntő

Ács Attila
igazgató
Tovább »»»
Bolyai matematika és magyar nyelv versenyeredmények
A Bolyai Matematika Csapatverseny 2015-ben tizenkettedik alkalommal került megrendezésre. A rendkívül népszerű és nívós szaktárgyi versenyre az idei esztendőben több mint 41.000 diák nevezett. Veszprém megyében 223 csapat mérte össze tudását. A négyfős csapatok Veszprémben (két helyszínen), Ajkán, Tapolcán és Pápán oldották meg a feladatsorokat. A kategóriák legjobbjait hívták meg a megyei eredményhirdetésre. Ez a gyakorlatban az 1-6. helyezést elért csapatokat jelentette.
Tovább »»»
Novemberi „györgyis” sporteredmények
A novemberi tavaszias időjárás lehetővé tette, hogy az októberben a csapadékos idő miatt elmaradt felső tagozatos (III. és IV. korcsoport) labdarúgó diákolimpiai mérkőzéseket bepótoljuk.
Az 5-6. osztályosok Alsóörsön, míg a 7-8. osztályos csapatok a vörösberényi új műfüves pályán mérhették össze tudásukat.
Tovább »»»
<< < ... 119 120 121 122 123 > >>