06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Tanulmányi versenyek 2015
Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulón elért eredmények (2015.október 16):

3. helyezett a 3. osztályosokból álló Kisokosok csapata.

Tagjai: Gáspár Bence, Göde Petra, Körmendi György Imre, Marton Ildikó,

felkészítő tanár: Kucserkáné Moravcsik Katalin

6. helyezett a 7. osztályos A titokzatos TMSZA csapata.
Tovább »»»
A CIMBORA kirándulás
Izgatottan gyülekeztünk az iskola udvarán. Mindenki nagyon várta a kirándulást. Az út nem tűnt hosszúnak. Az első megálló Budán a Mesemúzeum volt. Először óriás társasjátékot játszottunk. Azután három termen mentünk keresztül: üveghegy, erdő, palota. Kedvencünk az erdő teremben egy nagy fa volt. Azon volt egy griffmadárfészek és egy átjáró a palotába. A múzeum után átmentünk Pestre a Petőfi Irodalmi Múzeumba. Ott karácsonyi díszeket készítettünk. Egy elegáns étteremben ebédeltünk. Ebéd közben vicces, zenés műsort láthattunk. Utána befejeztük a karácsonyi díszek készítését. Ezután meghallgattuk a Gárdonyi Zoltán kamarazenekar koncertjét. Fáradtan, de élményekkel telve hagytuk el a kivilágított Budapestet.
Tovább »»»
„KockaKobak” Országos Matematikaverseny
A „KockaKobak” Országos Matematikaversenyre iskolánkból 41 tanuló (3- 8. osztályig) jelentkezett. Az első forduló november 26- án 9 régióban tartották, ahol speciális felépítésű feleletfüggő labirintus tesztet kellett a versenyzőknek kitölteni. Diákjaink sikeresen szerepeltek a Közép-Dunántúli régióban:
Tovább »»»
Megyei diákolimpiai győzelem a Játékos sor- és váltóversenyen
A diákolimpiai játékos sor – és váltóverseny körzeti fordulóján, iskolánk alsó tagozatos tanulói nagy fölénnyel -az előző évekhez hasonlóan- első helyezést értek el, így továbbjutottak a megyei versenyre, amit a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület iskolánk tornacsarnokában rendezett meg. A megyei döntőn -népes szülői buzdítás közepette- öt iskola csapata mérte össze tudását az ügyességet, gyorsaságot, kitartást és figyelmet igénylő versenyszámokban. A megyei döntő óriási izgalmak közepette a házigazda Györgyi Dénes Általános Iskola csapatának győzelmével zárult, megelőzve a csopaki és a herendi iskolák együtteseit. Ez azt jelenti, hogy iskolánk csapata ismét kijutott az országos versenyre, amit január végén Szombathelyen rendeznek meg.
Tovább »»»
<< < ... 133 134 135 136 137 ... > >>