06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Novemberi „györgyis” sporteredmények
A novemberi tavaszias időjárás lehetővé tette, hogy az októberben a csapadékos idő miatt elmaradt felső tagozatos (III. és IV. korcsoport) labdarúgó diákolimpiai mérkőzéseket bepótoljuk.
Az 5-6. osztályosok Alsóörsön, míg a 7-8. osztályos csapatok a vörösberényi új műfüves pályán mérhették össze tudásukat.
Tovább »»»
Elkészült iskolán Facebook oldala!
Plusz információkért, még több képért látogasd meg iskolánk Facebook oldalát!
facebook.gyorgyiiskola.hu

Jó szórakozást!
Tovább »»»
Bastien és Bastienne
Yehudi Menuhin világhírű hegedűművész javasolta 1975-ben, hogy október 1-jén tartsák a Zene Világnapját, legyen ez az a nap, amelynek főszereplője a zene. Ebből az alkalomból idén a Györgyi Dénes Általános Iskola tanulói operaelőadáson vehettek részt az Almádi Zeneiskoláért Alapítvány szervezésében, Balatonalmádi Város Önkormányzatának és a Magyar Művészeti Akadémiának a támogatásával.
Tovább »»»
Mert szeretünk olvasni, játszani, felfedezni!
Ezért is örültünk, hogy ismét egy tartalmas KÖNYVTÁRI HÉT programjainak lehettünk részesei.

A könyvfaló olvasópályázat beindításával kezdődött a sorozat. Jó tudni, hogy ebben a gépesített világban egyre több gyermek olvas és ajánlja, bíztatja, serkenti példájuk követésére a többieket is.

A gyermekek körében ismert és olvasott alkotóként érkezett hozzánk Jeney Zoltán. Az író-olvasó találkozóra megtelt a PKKK nagyterme, melynek falait a könyvek ihlette rajzok (4. o) tették hangulatossá. A rövid bemutatkozás után néhány részlet felvillantásával tette a szerző kíváncsivá azokat a gyermekeket is, akik még nem olvasták a könyveit.
Tovább »»»
<< < ... 132 133 134 135 136 > >>