06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Tanévzáróval kapcsolatos információk

Kedves Szülők!
A tanév végéhez közeledve szeretném Önöket tájékoztatni a tanévzáró és a ballagási ünnepéllyel kapcsolatos tudnivalókról. A létszámkorlátozások miatt két részletben fogjuk az ünnepélyt megrendezni 2021. június 19-én, szombaton az iskola első udvarán.
Első körben 8.30 órakor az 1-2-3. évfolyamos tanulóknak tartunk tanévzáró ünnepélyt. Ezt követően a gyerekek az osztályfőnökök vezetésével az iskolaépületben veszik át a bizonyítványukat, majd a gyerekek a hátsó udvaron (sportpálya) keresztül hagyják el az iskola területét.
10 órától kerül sor a 8. osztályos tanulók ballagási ünnepélyére, illetve a 4.-5.-6.-7.-8. évfolyamos tanévzáróra. (A 4. évfolyam tanévzárójának ide „csoportosításának” oka van.) A ballagó gyermekek esetében a szülőkön kívül legfeljebb még 2 fő hozzátartozó lehet jelen az ünnepélyen (tehát max. 4 fő). Az alsóbb évfolyamok (4-7.) esetében tanulónként legfeljebb 1 szülő vehet részt az eseményen.
A bizonyítványok kiosztása az osztálytermekben történik.
Az érvényben lévő szabályok értelmében az iskolaépületben szülő, hozzátartozó továbbra sem jöhet be, így kérjük Önöket, hogy csak az iskolaudvaron tartózkodjanak.
Köszönjük megértésüket, segítő együttműködésüket.
Üdvözlettel: Ács Attila, isk. igazgató