06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Kosárlabda sikerek

November és december hónapban a labdarúgás mellett a kosárlabdáé volt a főszerep a labdajátékok őszi fordulóiban. A 3. korcsoportos fiúk először mérkőztek „élesben”. A körzeti

forduló nem várt eredményt hozott, hiszen a játékosok megszerezték első győzelmüket Szentkirályszabadja csapata ellen. A mérleg 1 győzelem és egy vereség az első fordulót követően. Folytatás tavasszal.

Játékosaink: Bajnogel Dániel, Boór Bence, Dózsa Dusán, Erdei Péter, Fabó Marcell, Gáspár

Gergő, Heidinger Levente, Herczeg Csaba Dávid, Kovács Álmos, Mezei Máté, Tóth Zalán,

Vaczkó Csongor.

A 4. korcsoportos fiúknál mindkét forduló lezajlott. Csapatunk valamennyi mérkőzését megnyerte Vörösberény, Litér és Balatonkenese csapata ellen, így játékosaink megérdemelten aranyéremnek örülhettek.

Játékosok: Bató Medox, Csejtei Béni, Doma Kálmán, Fazekas Áron, Kádár Simon, Kovács Zsombor, Mits Vilmos, Rózsa Vendel, Sipos Ádám, Szabó Zsombor, Szomor Táltos, Tóth–Pusztai Benedek, Toszkosz Nikosz.

A 4. korcsoportos lányok mérkőzéseinek is iskolánk adott otthont. A három körzet (Balatonalmádi, Tapolca, Várpalota) összevont eseményen a kosarasokat felvonultató Várpalota és Révfülöp csapata ellen várakozással teli izgalommal léptek lányaink pályára. Izgalmas véghajrában, 1 pont különbséggel első meccsünket győzelemmel zártuk a várpalotai lányokkal szemben, míg Révfülöp ellen 24 – 10 – re alul maradtunk. A soron következő forduló

eredménye dönti el a dobogós helyezéseket. Csapatunk Balatonfűzfő ellen bizonyíthat.

Játékosaink: Bécsy Dorottya, Erdei Julcsi, Farkas Nóra, Hámori Zsófia, Jaksa Alíz, Jaksa

Kata, Nagy Orsolya, Rasovszky Rézi, Sipos Hanna, Tárkány – Szűcs Emma, Tóth Lilien,

Vajai Luca, Verestoy Bori.

További eredményes szereplést kívánunk!

2023.12.18