06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Tanulóink idegen nyelvi mérésének eredményei
Iskolánk 6. és 8. osztályos tanulói 2018. május 16-án országos idegen nyelvi mérésen vettek részt angol és német nyelvből, mely olvasott szöveg értését és hallás utáni szövegértést mért. Angol nyelvből 58, német nyelvből 34 tanuló írta meg a felmérést, melyet iskolánk idegen nyelvi tanárai javítottak.
Tovább »»»
Legsirályabb pedagógus elismerés
Nagy Judit tanítónő a Györgyi Dénes Általános Iskola diákjainak ajánlására kiérdemelte a legsirályabb pedagógusnak járó kitüntetést.
Gratulálunk!
Tovább »»»
ÖNKÉNTES NAP- időpont módosítás
Nagyon köszönjük, akik megjelentek a Szülői Munkaközösség által szervezett önkéntes segítő napon. Sajnos az időjárás nem volt kegyes hozzánk, az eső miatt nem tudtuk elvégezni, amit szerettünk volna. A lelkesedésünket azonban nem veszítjük el, megpróbáljuk június 16-án, szombaton délelőtt lefesteni a padokat, illetve a a Bajcsy utcai kerítést.
Tovább »»»
Családos gyermeknap a Györgyiben
Bizonyára nehezen találnánk olyan kisdiákot, aki szívesen töltené a gyermeknapot az iskola falain belül. Azt hiszem, ezzel kapcsolatban a pedagógusoknak sem voltak hamis illúzióik, ezért nagyon okosan a Wesselényi strand területére szervezték idén ezt az alkalmat, melyre nemcsak az alsósokat, hanem szüleiket, testvéreiket is invitálták.
Tovább »»»
<< < ... 96 97 98 99 100 ... > >>