06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Adománygyűjtés
Kedves Szülők!
A Gondos Panni Szociális Központ adománygyűjtéséhez csatlakozva, iskolánk hagyományteremtő jelleggel szeretne segítséget nyújtani a nehéz helyzetben lévő családoknak és időseknek!
Tovább »»»
Pályaorientációs nap a Györgyi Dénes Iskolában
Iskolánkban 2021. november 17-én rendeztük meg a Pályaorientációs napot az 1-8. évfolyamokon. A pályaorientációs nap célja az volt, hogy a gyerekek megalapozottan és időben felkészüljenek a pályaválasztásra, betekintést nyerjenek különböző szakmákba, a korosztályuknak megfelelően, ezért nem csak a közvetlenül a pályaválasztás előtt álló tanulók vettek részt a programokon, hanem iskolánk minden alsó és felső tagozatos tanulója.
Tovább »»»
Sikerek a megyei Bolyai csapatversenyen magyarból
skolánkban évek óta az egyik legnépszerűbb tanulmányi verseny a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny. A verseny célja, hogy segítse a diákokat abban, hogy közösen, összedolgozva oldjanak meg problémákat, átéljék az együtt gondolkodás örömét, és a logikus gondolkodás mellett készségeiket közvetlenül is bemutathassák diáktársaik előtt, eközben pedig összemérhessék tudásukat.
Tovább »»»
Tájékoztatás!
Tisztelt Szülők!
Az elmúlt napokban iskolánkban is berobbant a covid fertőzés. Több gyermek és pedagógus tesztje is pozitív lett, illetve vannak olyan kollégák, akik nem koronavírusosak, de táppénzen vannak egyéb betegség miatt.
Tovább »»»
<< < ... 44 45 46 47 48 ... > >>